O Nama

O Nama

Privredno društvo 11.Maj doo, osnovano je 1990.godine. Osnovna delatnost preduzeca je primarna prerada drveta - proizvodnja rezane grade od smrce, jele, crnog i belog bora i bukve. Proizvodnja se obavlja u dve proizvodne hale, površine cca 700m2, u kojima su smeštene savremene mašine za preciznu preradu drveta: dva gatera, tri višelisna paraca, poprecni prerezivaci, diht, frez mašine, bansek, cirkulari, cetvorostrane blanjalice kao i druge masine za obradu drveta. U sklopu preduzeca nalazi se susara za rezanu gradju kao i stolarska radionica. Pored primarne prerade drveta, preduzece se bavi i izgradnjom drvenih kuca i drugih objekata od drveta, oblaganjem vec postojecih objekata nasim drvenim oblogama. U jednom delu proizvodne hale, smeštena je i oštracnica za oštrenje gaterskih i cirkularnih testera. od 2018. godine, preduzece je prosireno sa jos jednom halom, u kojoj je smestena oprema za proizvodnju peleta. pelet proizveden u preduzecu ima odlican kvalitet, kao i svi ostali proizvodi i usluge koje obavljamo. Kvalitetna sirovina, savremene mašine i profesionalno obuceni kadar su garant za visok kvalitet rezane grade. Oblu gradu nabavljamo u Srbiji na podrucjima Zlatara, Jadovnika,Murtenice, Tornika, Golije. U svakom trenutku imamo velike zalihe trupaca i rezane grade, tako da možemo uvek, brzo i efikasno da ispoštujemo svaki zahtev kupca.

Za dovoz trupaca, utovar i transport rezane grade, posedujemo vozni park, koji cine dve autodizalice, dva kamiona sa prikolicama i tri viljuškara. U okviru voznog parka posedujemo i dva traktora tegljaca za izvlacenje trupaca u šumi i buldozer za pravljenje šumskih puteva i vlaka. Rezana grada je upakovana u pakete iste dužine, ušpanovana i vezana trakama. Utovar se vrši viljuškarima.

U preduzecu je zaposleno 10-15 radnika.

Imate nekih pitanja?

Zakažite besplatnu konsultaciju!

30 godina u
drvno-prerađivačkoj industriji!
Pošaljite nam mail i zakažite besplatnu konsultaciju.

Zašto izabrati nas?

Imamo skoro 30 godina iskustva u drvno-prerađivačkoj industriji!

Kvalitetna sirovina, savremene mašine i profesionalno obučeni kadar su garant za visok kvalitet rezane građe. Oblu građu nabavljamo u Srbiji na područjima Zlatara, Murtenice, Tornika, Golije. U svakom trenutku imamo velike zalihe trupaca i rezane građe, tako da možemo uvek, brzo i efikasno da ispoštujemo svaki zahtev kupca.

Naša ponuda

Rezanje oble grade
Eksploatacija oble građe
Hoblovanje daske i krovnih konstrukcija
Usluzno sušenje građe
Prevoz robe